Site resolutie:
normaal - groot

Stichting Vrienden van het Afasie Rotterdam e.o. / Praatatelier

Het Praatatelier

Het Afasiecentrum helpt ook mensen zonder indicatie. Voor mantelzorgers en met name partners en gezinsleden van mensen met communicatiebeperkingen door Niet Aangeboren Hersenletsel zijn er speciale cursussen, gespreksgroepen en ontspanningsactiviteiten.

Het Praatatelier biedt welzijnsactiviteiten en draagt een steentje bij aan het sociaal en maatschappelijk leven van mensen met communicatiebeperkingen door een Niet Aangeboren Hersenletsel. U kunt hier klikken voor het jaarverslag 2011, jaarverslag 2012 en jaarverslag 2013 (PDF).

Nieuwsbrieven:
2016: nieuwsbrief oktober
2015: nieuwsbrief november, nieuwsbrief september, nieuwsbrief juli, nieuwsbrief mei, nieuwsbrief januari
2014: nieuwsbrief november, nieuwsbrief september, nieuwsbrief juli, nieuwsbrief mei, nieuwsbrief januari
2013: nieuwsbrief november, nieuwsbrief oktober, nieuwsbrief augustus, nieuwsbrief juni, nieuwsbrief mei

Zowel mensen communicatieproblemen door een hersenletsel als hun mantelzorgers kunnen lotgenoten ontmoeten in een gezellige ontspannen omgeving en actief deelnemen aan allerlei activiteiten, maandelijkse excursies, workshops en cursussen.

De activiteiten vinden plaats bij voldoende belangstelling. U kunt een aanmeldformulier opvragen bij het Praatatelier: info@praatatelier.nl of 010 442.53.61

U betaalt een bijdrage voor de kosten. Voor alle prijzen geldt, dat leden van de AVN korting krijgen. Zijn de kosten voor u een probleem, kunt u dit melden, zodat er een regeling getroffen kan worden. De activiteiten van het Praatatelier werden mogelijk door de steun van het Skanfonds, de subsidie van de gemeente Capelle aan den IJssel, en de donateurs van de Stichting Vrienden van het Afasiecentrum.
De Stichting Marline Fritzius sponsort Afasie en schilderen.

Het Praatatelier biedt dagelijks activiteiten (ook 's avonds en op zondagochtend)
en is bereikbaar via het Afasiecentrum

maandag tot vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur

Email: info@praatatelier.nl (algemene vragen voor co÷rdinator)

Routebeschrijving