Site resolutie:
normaal - groot

Stichting Vrienden van het Afasie Rotterdam e.o. / Praatatelier

Stripboek over Afasie'Alles anders?', dat is de veelzeggende titel van een stripverhaal over de veranderde situatie thuis als een van je ouders hersenletsel met afasie krijgt. Het is voor jongeren met een (groot)ouder met hersenletsel moeilijk uit te leggen, wat dat betekent in het dagelijks leven. De vaak ingrijpende veranderingen blijven daardoor meestal onbesproken.
In dit stripboek staat Ricks leven op zijn kop als zijn vader wordt getroffen door een hersenbloeding. Kreeg Rick eerst een lift van zijn vader op de motor, nu moet zijn vader opnieuw leren lopen en praten. Rick herkent zijn vader bijna niet meer en moet erg wennen aan deze nieuwe situatie.
Maar kan hij dat wel?

Anderen kunnen helpen bij het leren omgaan met alle veranderingen thuis; erover praten helpt. Er worden regelmatig familiedagen en meeloopdagen voor jongeren georganiseerd. Met deze strip van Studio Noodweer kan men de veranderde situatie en communicatie bespreekbaar maken met anderen. Het boekje is bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf ongeveer 12 jaar. Met de Sint- en Kersttijd in het vooruitzicht is het een leuk presentje om cadeau te doen. Het stripboek kan vrienden en bekenden laten zien wat afasie kan betekenen voor een familie.

Prijs: 8,95 is inclusief verzendkosten.
Bij een bestelling van 10 exemplaren of meer krijgt u een korting van 5 %.
Wie het boekje ophaalt in Capelle aan den IJssel betaalt: 7,00

Klik hier om het stripboek te bestellen.

Afgelopen week heeft er in het AD Rotterdams Dagblad een artikel gestaan over de overhandiging van het eerste stripboek Alles Anders door burgemeester Frank Koen. Klik hier om het artikel te lezen.